Team Math Challenge naar Engeland

Vorig schooljaar is ons Broklede Team Maths Challenge (Rijk Tersteeg, Ruben van der Sluijs, Sabine Waldram en Indy Kambeitz) als 2e geëindigd. Dat is op zichzelf al een bijzondere prestatie, maar het vervolg dit schooljaar is nog mooier want we zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de Team Maths Challenge in Engeland op 19 en 20 februari 2018. Omdat het een Engelse wedstrijd is kunnen ze niet meedoen om de prijzen maar ze gaan strijden om de eer!

The Math Challenge wordt speciaal georganiseerd voor alle middelbare scholen in Nederland die tweetalig onderwijs aanbieden.

De leerlingen reizen onder begeleiding van onze collega’s  Marijke Dijkgraaf (docent wiskunde) en Gert Achterberg (afdelingsleider tvwo) per vliegtuig naar Londen en vervolgens met de trein naar de plaats Tonbridge, Kent, waar de wedstrijd wordt gehouden in Tonbridge Grammar school. De wedstrijd start op dinsdag 20 februari rond 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Ze verblijven in de Premier Inn in Tonbridge.

Heel veel succes en we zijn sowieso ongelofelijk trots op het team!

Lees hier het persbericht van 13 maart 2017.

  Foto van vorig schooljaar

Laatste Nieuws

Model European Parliament Nationaal

Eind september deed Broklede mee aan het Model European Parliament Nationaal. Alle kandidaten die dit jaar meededen, waren de beste van de hele school. Een hele eer om mee te doen dus!

Lees meer >

Ook dit najaar krijgen leerlingen van 5vwo en 6vwo kans om hun horizon te verbreden door deel te nemen aan een van de dertien masterclasses op de universiteit.

Lees meer >
Top