Streetwise verkeerslessen

Jongeren tussen de 12 en 16 jaar lopen veel risico in het verkeer. Er moeten ineens grotere afstanden overbrugd worden en het groepsgedrag speelt in toenemende mate een rol waardoor ze meer oog hebben voor elkaar en hun mobiel, dan voor het verkeer.

Daarom bieden we tijdens de start van het nieuwe schooljaar het succesvolle verkeersprogramma voor het voortgezet onderwijs ‘ANWB Streetwise’ aan. Een interactief verkeersprogramma, dat landelijk wordt ingezet voor het voortgezet onderwijs, om de jonge leerlingen bewust te maken van de gevaren in het verkeer.

Een instructeur van de ANWB verzorgt voor alle 1e klassen een interactieve workshop met vragen en stellingen over verkeer, ethische verkeersdilemma’s, persoonlijke verhalen en confronterende beelden, gericht op zelfreflectie.

Laatste Nieuws

Model European Parliament Nationaal

Eind september deed Broklede mee aan het Model European Parliament Nationaal. Alle kandidaten die dit jaar meededen, waren de beste van de hele school. Een hele eer om mee te doen dus!

Lees meer >

Ook dit najaar krijgen leerlingen van 5vwo en 6vwo kans om hun horizon te verbreden door deel te nemen aan een van de dertien masterclasses op de universiteit.

Lees meer >
Top