Peer2Peer – Broklede bijlesinstituut

Actueel 07-10-2019
De functie van studiecoach is momenteel vacant; er wordt aan gewerkt om dit z.s.m. in te vullen.


De studiecoach zet samen met een aantal tutoren het zeer toegankelijke Peer2Peer Broklede voort. Het doel van dit bijlesinstituut is om leerlingen te helpen betere resultaten te laten halen maar ook om de onderwijskundige en sociale vaardigheden van de tutoren te verbeteren.
Met Peer 2 Peer Broklede willen we het verschil maken. Leerlingen die de aansluiting bij een vak missen, om wat voor reden dan ook, en het huiswerk voor dat vak maar laten schieten, kunnen direct een tutor inschakelen.
Leerlingen kunnen een tutor voor een vak aanvragen door te mailen naar p2p@broklede.nl met vermelding van het vak, de klas en telefoonnummer. Dan zoeken we een leerling die zich als tutor voor het vak heeft opgeven. De tutorbijeenkomsten vinden regelmatig plaats in lokaal 110.

Heeft een leerling een les gemist of lette hij/zij even niet op?
Ze kunnen voor alle vakken vragen stellen op de dinsdagmiddagen van 13.50 tot 14.30 uur in lokaal 111.
De tutoren van Peer2Peer staan klaar om alle vragen te beantwoorden. Ook kunnen ze helpen met huiswerk plannen en studievaardigheden te verbeteren.
Voor meer informatie mag je altijd mailen naar p2p@broklede.nl

Laatste Nieuws

Ook dit najaar krijgen leerlingen van 5vwo en 6vwo kans om hun horizon te verbreden door deel te nemen aan een van de dertien masterclasses op de universiteit.

Lees meer >
De start van het schooljaar

Het kabinet heeft op 24 juni 2020 besloten dat vanaf 1 juli – op basis van het advies van het OMT – de 1,5 meter afstand tussen alle leerlingen onderling in het voortgezet onderwijs wordt losgelaten.

Lees meer >
Top