Peer2Peer – Broklede bijlesinstituut

Studiecoach Bert Korthof zet samen met een aantal tutoren het zeer toegankelijke Peer2Peer Broklede voort. Het doel van dit bijlesinstituut is om leerlingen te helpen betere resultaten te laten halen maar ook om de onderwijskundige en sociale vaardigheden van de tutoren te verbeteren.
Met Peer 2 Peer Broklede willen we het verschil maken. Leerlingen die de aansluiting bij een vak missen, om wat voor reden dan ook, en het huiswerk voor dat vak maar laten schieten, kunnen direct een tutor inschakelen.
Leerlingen kunnen een tutor voor een vak aanvragen door te mailen naar p2p@broklede.nl met vermelding van het vak, de klas en telefoonnummer. Dan zoeken we een leerling die zich als tutor voor het vak heeft opgeven. De tutorbijeenkomsten vinden regelmatig plaats in lokaal 110.

Heeft een leerling een les gemist of lette hij/zij even niet op?
Ze kunnen voor alle vakken vragen stellen op de dinsdagmiddagen van 13.50 tot 14.30 uur in lokaal 111.
De tutoren van Peer2Peer staan klaar om alle vragen te beantwoorden. Ook kunnen ze helpen met huiswerk plannen en studievaardigheden te verbeteren.
Voor meer informatie mag je altijd mailen naar p2p@broklede.nl

Laatste Nieuws

Rita Kao

Onze internationale studente Rita Kao uit Taiwan heeft haar eindpresentatie gehouden in het Nederlands.

Lees meer >
We zijn trots!

Alle geslaagde leerlingen feliciteren we van harte met het behalen van dit prachtige resultaat. Jullie mogen trots zijn op jezelf!
We wensen de herkansers deze week heel veel succes. Zet ‘m op!

Lees meer >
Top