ICT

Magister inlog

Klik hieronder voor de instructie voor het inloggen op Magister

Magister 6 handleiding L&O (2)


Op Broklede hebben we tal van ICT voorzieningen, zoals laptops, computers, projectors in elk lokaal en een wi-fi netwerk met uitgebreide dekking waar personeel en leerlingen ook met eigen apparatuur gebruik van kan maken.

Bij storingen, problemen of vragen kan je contact opnemen met de ICT afdeling.
Voor een aantal zaken kan dat via contactformulieren op deze website, kijk in het menu links voor de opties.


Aanvraag laptop voor in de les/tijdens toets
Als je de faciliteit laptop of kurzweil hebt van het zorgteam, of een verwijzing van je teamleider (b.v. een gebroken arm), dan kun je hier een laptop aanvragen voor in de les en/of bij een toets. Vooraf moet je je docent gevraagd hebben of je een laptop mag gebruiken. Je moet de laptop zelf komen ophalen bij ICT.


Printen van eigen device = tablet, laptop, smartphone, etc kan binnen Broklede:

Open een browser, ga naar print.broklede.nl, log in met het eerste deel van je inlogcode op het netwerk (alles voor de @).
Vervolgens klik je op “kies bestand”, selecteer een bestand (office, txt. jpg etc.) en klik op ‘Volgende”. Om te printen klik je op “FollowMe”.
Schermafbeeldingen volgen.

Laatste Nieuws

Ook dit najaar krijgen leerlingen van 5vwo en 6vwo kans om hun horizon te verbreden door deel te nemen aan een van de dertien masterclasses op de universiteit.

Lees meer >
De start van het schooljaar

Het kabinet heeft op 24 juni 2020 besloten dat vanaf 1 juli – op basis van het advies van het OMT – de 1,5 meter afstand tussen alle leerlingen onderling in het voortgezet onderwijs wordt losgelaten.

Lees meer >
Top