Actueel nieuws

Actueel 09-04-2019


Actueel 24-01-2019
Scholennetwerk VU-PUC
Kansen krijgen….kansen nemen
, wie mag er naar een masterclass?
Van maart tot juni 2019 starten de voorjaarsclasses op de universiteit weer. 4vwo’ers en 5vwo’ers mogen – na selectie- deelnemen. Er zijn 11 masterclasses die gedurende vier dagdelen verzorgd worden. Broklede mag 11 leerlingen laten deelnemen.
Leerlingen uit de bovenbouw van het vwo van Broklede, mogen onder voorwaarden deelnemen aan deze masterclasses. Deelname vindt plaats náást het volgen van het reguliere programma, dus leerlingen moeten goed kunnen plannen en over discipline beschikken.
Deelname aan masterclasses heeft voor jou als leerling een meerwaarde, want je ontmoet nieuwe mensen, maakt kennis met de universiteit, doet een keertje universitair onderzoek en je bemachtigt – als je alles naar behoren doorloopt- een certificaat waarmee de toegang tot een studie vergroot kan worden.
Vroeger haalde je een vwo-diploma en dan kon je door naar de universiteit. Tegenwoordig wordt er meer verwacht. Het volgen van een masterclass is dus om verschillende redenen een heel goed idee.
Informatie: Francis Kosterman en Robin Bakker/ schoolcoördinatoren VU-PUC
f.kosterman@broklede.nl en r.bakker@broklede.nl


Actueel 09-01-2019

De Broklede app is in de lucht. Deze is vooral bedoeld voor de (nieuwe) 1e jaars leerlingen. Download ‘m via je playstore.

Helaas is onze app nog niet te zien in de App Store. Er wordt aan gewerkt.
Via de Play Store werkt het goed.

Laatste Nieuws

Heet onze internationale studenten welkom!

Een van de speerpunten van onze school is internationalisering. We richten de blik op de wereld om ons heen, maar we halen de wereld ook binnen de school.

Lees meer >
Arthur Pormes en Lars Roon waren in Finland

Onze collega’s Arthur Pormes en Lars Roon waren in Finland om inspiratie op te doen.

Lees meer >
Top