Actueel nieuws

Actueel 22-07-2019
De informatie voor het nieuwe schooljaar (2019-2020) wordt in de laatste week van augustus verzonden.
De administratie is vanaf woensdag 28 augustus a.s. weer aanwezig.


Actueel 15-07-2019

Schema inleveren boeken en rapport ophalen 19 juli 2019


Instituut van Oosterom typecursus / toetsenbordvaardigheid
In september 2019 start de typecursus/toetsenbordvaardigheid voor de leerlingen van het 1e leerjaar. De opleiding wordt afgesloten met een examen in juni 2020. De kosten voor de cursus bedragen € 175,- + € 17,50 voor lesmaterialen en € 65,- examengeld.
Schrijf je via deze link in voor de typecursus.

Onder deze link lees je alle informatie. Dit formulier mag ook geprint, ingevuld ingeleverd worden op het leerlingensecretariaat (kamer 010). 


Actueel 09-04-2019


Actueel 24-01-2019
Scholennetwerk VU-PUC
Kansen krijgen….kansen nemen
, wie mag er naar een masterclass?
Van maart tot juni 2019 starten de voorjaarsclasses op de universiteit weer. 4vwo’ers en 5vwo’ers mogen – na selectie- deelnemen. Er zijn 11 masterclasses die gedurende vier dagdelen verzorgd worden. Broklede mag 11 leerlingen laten deelnemen.
Leerlingen uit de bovenbouw van het vwo van Broklede, mogen onder voorwaarden deelnemen aan deze masterclasses. Deelname vindt plaats náást het volgen van het reguliere programma, dus leerlingen moeten goed kunnen plannen en over discipline beschikken.
Deelname aan masterclasses heeft voor jou als leerling een meerwaarde, want je ontmoet nieuwe mensen, maakt kennis met de universiteit, doet een keertje universitair onderzoek en je bemachtigt – als je alles naar behoren doorloopt- een certificaat waarmee de toegang tot een studie vergroot kan worden.
Vroeger haalde je een vwo-diploma en dan kon je door naar de universiteit. Tegenwoordig wordt er meer verwacht. Het volgen van een masterclass is dus om verschillende redenen een heel goed idee.
Informatie: Francis Kosterman en Robin Bakker/ schoolcoördinatoren VU-PUC
f.kosterman@broklede.nl en r.bakker@broklede.nl


Actueel 09-01-2019

De Broklede app is in de lucht. Deze is vooral bedoeld voor de (nieuwe) 1e jaars leerlingen. Download ‘m via je playstore.


 

Laatste Nieuws

Rita Kao

Onze internationale studente Rita Kao uit Taiwan heeft haar eindpresentatie gehouden in het Nederlands.

Lees meer >
We zijn trots!

Alle geslaagde leerlingen feliciteren we van harte met het behalen van dit prachtige resultaat. Jullie mogen trots zijn op jezelf!
We wensen de herkansers deze week heel veel succes. Zet ‘m op!

Lees meer >
Top