Actueel nieuws

Actueel 29-10-2019
Wij, Munise Bayrak en Delano Neslo, van stichting Jeugd-Punt zijn ook dit schooljaar weer actief als schoolcoaches op Broklede. Wij zijn een vraagbaak/aanspreekpunt voor leerlingen die ergens mee zitten of om zomaar ‘ff te kletsen’ over de dagelijkse dingetjes. We zijn elke dinsdag en donderdag tussen 10:30 en 13:30 uur aanwezig in de leerlingenkamer en zijn zo nodig via de mail te bereiken:
m.bayrak@broklede.nl, d.neslo@broklede.nl


Actueel 26-09-2019
Vacature Leerlinggeleding Medezeggenschapsraad!
Beste leerlingen,
Wil jij meepraten en meebeslissen over schoolzaken op Broklede? Wil jij de stem zijn die leerlingen van de hele school representeert? Lijkt het je interessant om eens in de zes weken naar een vergadering te komen om te zowel te luisteren als ideeën in te brengen? Dat komt mooi uit, want de Medezeggenschapsraad (MR) zoekt een nieuw lid. De MR bestaat uit personeel, ouders en leerlingen. Als jij een enthousiaste leerling bent die medeleerlingen wil vertegenwoordigen, inspraak wil hebben op het beleid van de school en een pluspunt op je CV wil hebben, stuur dan nu een mail naar mr@broklede.nl. Als er meer dan één leerling zich aanmeldt zullen er verkiezingen gehouden worden.
Sluitingsdatum aanmelding kandidaten: 07-10-2019
Namens de leerlinggeleding van MR Broklede,
Nova van Schaik en Frank van der Schaft


Actueel 09-01-2019

De Broklede app is in de lucht. Deze is vooral bedoeld voor de (nieuwe) 1e jaars leerlingen. Download ‘m via je playstore.


 

Laatste Nieuws

Onze conciërge Theo

Een prachtig filmpje over onze conciërge Theo Franke.

Lees meer >
Naar welke middelbare school kan mijn kind?

21 november a.s. informatieavond voor ouders van leerlingen van groep 8 uit de gemeente Stichtse Vecht.

Lees meer >
Top