Sophie en Denise

Hoi!  

Wij zijn Denise Derksen en Sophie van der Jagt en wij gaan dit jaar iets geweldigs doen. Wij zijn namelijk allebei geselecteerd voor het project School at Sea. Met School at Sea gaan leerlingen uit 4vwo, 5vwo en 4havo uit het hele land een half jaar zeilen op een boot naar de Caraïben en weer terug.  

Denise zit in 4Hc, woont in Breukelen en houdt van varen en leuke avonturen.  Sophie zit in 4Vf, woont in Kockengen en houdt van zeilen, nieuwe dingen ontdekken en dieren.  

Op 15 oktober is de boot vertrokken en we komen over een half jaar op 15 april 2017 terug. We gaan hier veel leren over het zeilen, we leren nieuwe landen en culturen kennen en houden ondertussen ons schoolwerk bij. Iedereen neemt zijn eigen schoolboeken mee en we gaan door middel van zelfstudie gewoon door met waar nze klasgenoten ook mee bezig zijn. Als het goed is stromen we gewoon weer in als we terug zijn en gaan we allebei naar de vijfde! 

Als je ons wil volgen kun je op onze sites kijken: denisederksen.com en sailing-sophie.nl.

Voor meer informatie kun je ook kijken op schoolatsea.com.

school-at-sea-2016

 

Laatste Nieuws

Model European Parliament Nationaal

Eind september deed Broklede mee aan het Model European Parliament Nationaal. Alle kandidaten die dit jaar meededen, waren de beste van de hele school. Een hele eer om mee te doen dus!

Lees meer >

Ook dit najaar krijgen leerlingen van 5vwo en 6vwo kans om hun horizon te verbreden door deel te nemen aan een van de dertien masterclasses op de universiteit.

Lees meer >
Top