Joris Ritter

Het was een leuke ervaring! Wij werden verwelkomd met een voorstelrondje en er werd ons vriendelijk gevraagd of wij altijd een vraag wilden stellen, als wij vragen zouden hebben. Dit was erg handig, omdat het af en toe nog wel pittige stof was. Jammer dat de masterclass niet gegeven kon werden op de VU. Ik vond deze masterclass “De multinationale onderneming” echter erg goed geïmproviseerd. Ik kijk uit naar de volgende les en naar het eindresultaat!

-.-.-.-.-

Op Broklede nemen al jaren leerlingen uit 4vwo, 5vwo en 6vwo deel aan de Masterclasses die het Pre-University College aanbiedt. Ook dit voorjaar zouden er leerlingen deelnemen aan een Masterclass. Helaas sloot de VU haar deuren op 16 maart jl. in het belang van de volksgezondheid die in gevaar was door het corona-virus. Er volgde vanuit de VU een alternatief aanbod met digitale Masterclasses. Joris de Ritter en Tim Spelier uit 4vwo, namen deel aan de masterclass ‘De multinationale onderneming’.

Laatste Nieuws

Ook dit najaar krijgen leerlingen van 5vwo en 6vwo kans om hun horizon te verbreden door deel te nemen aan een van de dertien masterclasses op de universiteit.

Lees meer >
De start van het schooljaar

Het kabinet heeft op 24 juni 2020 besloten dat vanaf 1 juli – op basis van het advies van het OMT – de 1,5 meter afstand tussen alle leerlingen onderling in het voortgezet onderwijs wordt losgelaten.

Lees meer >
Top