Joris Ritter

Het was een leuke ervaring! Wij werden verwelkomd met een voorstelrondje en er werd ons vriendelijk gevraagd of wij altijd een vraag wilden stellen, als wij vragen zouden hebben. Dit was erg handig, omdat het af en toe nog wel pittige stof was. Jammer dat de masterclass niet gegeven kon werden op de VU. Ik vond deze masterclass “De multinationale onderneming” echter erg goed geïmproviseerd. Ik kijk uit naar de volgende les en naar het eindresultaat!

-.-.-.-.-

Op Broklede nemen al jaren leerlingen uit 4vwo, 5vwo en 6vwo deel aan de Masterclasses die het Pre-University College aanbiedt. Ook dit voorjaar zouden er leerlingen deelnemen aan een Masterclass. Helaas sloot de VU haar deuren op 16 maart jl. in het belang van de volksgezondheid die in gevaar was door het corona-virus. Er volgde vanuit de VU een alternatief aanbod met digitale Masterclasses. Joris de Ritter en Tim Spelier uit 4vwo, namen deel aan de masterclass ‘De multinationale onderneming’.

Laatste Nieuws

We zijn trots!

Beste/lieve leerling in 5havo of 6vwo,
In dit bizarre en bijzondere schooljaar nemen de meesten van jullie afscheid van Broklede. Maar wij nemen ook afscheid van jou.

Lees meer >
Coronavirus

Lees hier de meest actuele richtlijnen en mededelingen van het RIVM.

Lees meer >
Top