Klas 3tk bezoekt Theater Carré in Amsterdam

Klas 3tk bezoekt op donderdagavond 21 september de voorstelling ‘The Curious Incident of the Dog in the Night-Time’ in Koninklijk Theater Carré.
Deze internationale theaterhit komt van 20 september tot en met 1 oktober exclusief naar Carré, in de originele uitvoering, met de gehele Engelse cast. De voorstelling won zeven Olivier Awards en vijf Tony Awards, waaronder die voor beste voorstelling.

Het stuk is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Mark Haddon. Vorig jaar stond dit boek op het programma bij Engels. Het vertelt het verhaal van de vijftienjarige Christopher John Francis Boone. Hij weet veel van wiskunde, maar weinig van mensen. Christopher houdt van lijstjes, patronen en de waarheid. Hij houdt niet van de kleuren geel en bruin en wil niet aangeraakt worden. Christopher is in zijn eentje nooit verder geweest dan het einde van de straat. Maar wanneer blijkt dat de hond van de buurvrouw vermoord is, gaat hij op onderzoek uit. Hij begint aan een onvergetelijke reis die zijn veilige wereld volledig op zijn kop zet.
Tijdens de voorstelling wordt gebruik gemaakt van geluidseffecten, intense verlichting en stroboscoopeffecten.

Onze docenten Tineke Dekkers, Ingrid Bews, Diana Jones en Jantien Spijker gaan mee als begeleiders.

Laatste Nieuws

Model European Parliament Nationaal

Eind september deed Broklede mee aan het Model European Parliament Nationaal. Alle kandidaten die dit jaar meededen, waren de beste van de hele school. Een hele eer om mee te doen dus!

Lees meer >

Ook dit najaar krijgen leerlingen van 5vwo en 6vwo kans om hun horizon te verbreden door deel te nemen aan een van de dertien masterclasses op de universiteit.

Lees meer >
Top