Joyce Hillen

Het Europacupavontuur handbal van onze LO-docente Joyce Hillen. 

Door een behaalde 4e plaats in de eredivisie handbal vorig seizoen, hebben we ons met VZV (uit het Noord Hollandse, ’t Veld) dit jaar geplaatst voor de Europacup.

Voor de Europacup speelden we eerst thuis en daarna mochten we afreizen naar Gran Canaria. De ploeg uit Gran Canaria staat 1e in de Spaanse, professionele competitie en is tevens finalist en winnaar van de voorgaande jaren van de Europacup.
Op 12 november jl. hebben we hiervoor in Alkmaar onze thuiswedstrijd gespeeld. Voor ruim 800 toeschouwers speelden we een goede wedstrijd maar helaas wel verloren. De week daarna zijn we afgereisd naar Gran Canaria, waar we onze uitwedstrijd mochten spelen; ook deze wedstrijd verloren we waardoor we uitgeschakeld zijn in de Europacup. Ondanks het verlies was het een fantastische ervaring! Het spelen van Europees handbal met daaraan gekoppeld een heerlijk weekend in het warme en zonnige Gran Canaria.
Met dit avontuur achter de rug moeten we ons weer verder gaan richten op onze eigen competitie in de Nederlandse eredivisie, waar we de nodige punten nog zullen moeten gaan pakken.


 

Laatste Nieuws

Model European Parliament Nationaal

Eind september deed Broklede mee aan het Model European Parliament Nationaal. Alle kandidaten die dit jaar meededen, waren de beste van de hele school. Een hele eer om mee te doen dus!

Lees meer >

Ook dit najaar krijgen leerlingen van 5vwo en 6vwo kans om hun horizon te verbreden door deel te nemen aan een van de dertien masterclasses op de universiteit.

Lees meer >
Top