Informatieavond 22 november 2018

Ouders, leerlingen en leerkrachten van groep 8 zijn al weer druk bezig met de overstap van basisschool naar het voortgezet onderwijs. Welk advies wordt er gegeven en welke school past goed bij het kind?

Op donderdag 22 november presenteren de scholen uit de gemeente Stichtse Vecht,  Broeckland, Broklede, Niftarlake en de Rientjesmavo, zich.
Ouders kunnen zich hierdoor tijdig oriënteren op de mogelijkheden. Wij denken dat er na deze avond een goed gesprek op gang kan komen om later in januari en februari de scholen te bezoeken op Open dagen en lesmiddagen.
Om de ouders te helpen bij de keuze presenteren de vier scholen zich op deze avond in een tweetal informatierondes. De scholen geven informatie over het onderwijs dat wordt aangeboden, de activiteiten die plaatsvinden en de bijzonderheden van elke school.

De informatieavond vindt plaats op Broklede.

Laatste Nieuws

Model European Parliament Nationaal

Eind september deed Broklede mee aan het Model European Parliament Nationaal. Alle kandidaten die dit jaar meededen, waren de beste van de hele school. Een hele eer om mee te doen dus!

Lees meer >

Ook dit najaar krijgen leerlingen van 5vwo en 6vwo kans om hun horizon te verbreden door deel te nemen aan een van de dertien masterclasses op de universiteit.

Lees meer >
Top