Broklede Inspiratiedag

Op 9 februari vond voor het eerst de Broklede Inspiratiedag plaats. De hele school stond in het teken van het thema “inspiratie”. Onze docent Liesbeth Keeris en technisch onderwijsassistente Tea Broer en vele anderen zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met de voorbereiding.
De Inspiratiedag is de opvolger van zowel het bèta- als het gammafestival. Het prachtige programma werd ingevuld met medewerking van mensen binnen maar ook vooral van buiten de school (95 mensen uit het bedrijfsleven) die belangeloos onze leerlingen op alle mogelijke manieren komen inspireren. Er waren lezingen, presentaties, csi, quizzen/spellen, workshops, een economiespel, shows en nog veel meer.
In de studiezaal oftewel het ‘café’ werd goed bezocht. Voor de leerlingen was het een uitgelezen kans om eens op andere manier te leren.
We hebben er met zijn allen een mooie en vooral inspirerende dag van gemaakt!

Bekijk hier de reportage van RTV Stichtse Vecht.

Laatste Nieuws

Model European Parliament Nationaal

Eind september deed Broklede mee aan het Model European Parliament Nationaal. Alle kandidaten die dit jaar meededen, waren de beste van de hele school. Een hele eer om mee te doen dus!

Lees meer >

Ook dit najaar krijgen leerlingen van 5vwo en 6vwo kans om hun horizon te verbreden door deel te nemen aan een van de dertien masterclasses op de universiteit.

Lees meer >
Top