Masterclasses najaar 2020

Ook dit najaar krijgen leerlingen van 5vwo en 6vwo kans om hun horizon te verbreden door deel te nemen aan een van de dertien masterclasses op de universiteit. Broklede is lid van het academisch netwerk van VU-PUC en mag daarom per masterclass een leerling deel laten nemen. 

Deelname biedt leerlingen kans hun horizon te verbeteren, kennis te maken met universitair onderwijs, vrienden te maken met leerlingen van andere vo-scholen en een vermelding te maken op het curriculum vitae om de kans op deelname aan een studie te vergroten. 

10 september 2020 zijn de leerlingen van 5vwo en 6vwo benaderd met het verzoek zich aan te melden voor deelname én met het verzoek om deelname te overleggen met ouders/verzorgers. Vraag er eens naar bij uw zoon/dochter.  Aanmelden vóór 18 september a.s. 

Aanbod van de 13 masterclasses najaar 2020 kijk ook eens op de website.  

 1. Medische geschiedenis 
 2. Follow the leader 
 3. Dyslexie hype of handicap 
 4. Erfenis van de slavernij 
 5. Illusies en waarnemen 
 6. Leven in een virtuele werkelijkheid 
 7. De digitale consument 
 8. Mobiliteit en economie 
 9. I have a dream 
 10. International management 
 11. Het bijzondere brein 
 12. Big data science 
 13. Chaos en dynamica 
   

Vragen: Robin Bakker en Francis Kosterman zijn de schoolcoördinatoren voor dit project. Zij informeren u graag. 


Laatste Nieuws

Ook dit najaar krijgen leerlingen van 5vwo en 6vwo kans om hun horizon te verbreden door deel te nemen aan een van de dertien masterclasses op de universiteit.

Lees meer >
De start van het schooljaar

Het kabinet heeft op 24 juni 2020 besloten dat vanaf 1 juli – op basis van het advies van het OMT – de 1,5 meter afstand tussen alle leerlingen onderling in het voortgezet onderwijs wordt losgelaten.

Lees meer >
Top